вторник, 28 сентября 2021 г.

Олімпійський тиждень. Декада з фізичної культури і спорту

Цього року в Ордена «Знак Пошани» ВПУ №75 Всеукраїнський Олімпійський Тиждень став початком декади фізичної культури і спорту.

Знаменно,  що  відкриття декади відбулося під час святкової лінійки, приуроченої до 138-ї річниці з дня заснування нашого навчального закладу. В рамках Олімпійського тижня проведено виховну годину, під час якої здобувачі освіти розповіли про олімпійський рух, переглянули відео про досягнення спортсменів України на Олімпійських іграх та перемоги спортсменів училища в обласних спартакіадах.

До дня фізичної культури і спорту відбувся локаційний загальнотериторіальний флешмоб «Ранкова руханка» (Відео) із залученням учасників, які проживають на території Покровської громади.

 Також здобувачів освіти було залучено до велопробігу, присвяченого річниці визволення Покровщини від німецько-фашистських загарбників. Колона учасників проїхала від училища до меморіалу, розташованого в селі Олександрівка,  та до лісу в селищі Коломійці.


Учні взяли активну участь у проведенні конкурсу малюнків та плакатів на тему «Здоровий спосіб життя». Найкращими визнані роботи  Романчик Аліни, Колісник Ірини, Соловей Злати, Олійник Анни, Чичикало Альони, Зубко Валерії, Гончаренко Ксенії.

У рамках проведення декади відбулося відкриття загальноучилищної спартакіади з десяти видів спорту, кращі спортсмени якої представлятимуть наше училище у фінальній частині 66-ї обласної спартакіади. Розпочали її першістю з футболу, в якій взяли участь здобувачі освіти всіх груп. При підбитті підсумків були визначені команди – переможниці: перше місце посіли учні ІІІ курсу група ТМ-19-1, друге – команда учнів І курсу група ТМ-21-1, третє – учні групи ТУ ТМ-21-7 . Найкращими футболістами визнані Колосов Олег, Васильченко Вадим, Васильченко Максим, Ромейко Марк, Кравченко Руслан, Скиба Максим, Кушнір Максим.

Проведено турнір з настільного тенісу. Він пройшов окремо серед юнаків та серед дівчат. 

Призові місця розподілилися так:

І місце - Бойко Володимир та Щеглакова Вікторія;

ІІ місце - Валькевич Денис та Нечипоренко Дарина;

ІІІ місце – Алчієв Анатолій та Мілащенко Яна.

На лінійці відбулося підведення підсумків Олімпійського тижня, Декади з фізичної культури і  спорту. Переможців і кращих учасників Олімпійського тижня було нагороджено кубками та грамотами.






Комментариев нет:

Отправить комментарий