вторник, 1 февраля 2022 г.

 СПОРТИВНО-МАСОВА РОБОТА В "ОРДЕНА "ЗНАК ПОШАНИ ВПУ 75"

В нашому навчальному закладі велика увага приділяється спортивно-масовій роботі.

Ми маємо великий спортивний зал в якому здобувачі освіти, окрім відвідування уроків фізичної культури, мають можливість відвідувати спортивні секції, а саме з волейболу та баскетболу.

Також на базі навчального закладу є молодіжно-спортивний комплекс «МОЛОДІСТЬ», який включає в себе приміщення з тренажерним обладнанням. В ньому проводяться секційні заняття з важкої атлетики, шахів, н/тенісу, гирьового спорту та інші.

Є великий стадіон з футбольним полем, майданчиками для спортивних ігор та іншим гімнастичним обладнанням.

Кожного року ми проводимо декаду з фізичної культури та спорту, яка включає в себе різноманітні конкурси, виховні години на спортивну тематику, велопробіги по цікавих місцях нашого району, товариські зустрічі з волейболу з ДЮСШ та багато багато інших заходів.

Приймаємо участь в районних мироприємствах, в першості району з волейболу, н/тенісу.

Кожного року ми приймаємо участь в І, ІІ, та ІІІ етапах обласної спартакіади серед здобувачів освіти П(ПТ)НЗ з 10 видів спорту. А саме, змагаємось з волейболу(ю,д), баскетболу(ю,д), футболу, л/атлетики, гирьового спорту, гімнастичного триборства, допризовної підготовки.

У фінальні частині спартакіади, яка проводиться в різних містах нашої області, ми завжди займаємо призові місця, що в кінцевому результаті дає нам змогу здобути перемоги за результатами комплексного заліку обласних спартакіад.

Кращі спортсмени вищого професійного училища  №75 неодноразово були учасниками та призерами Всеукраїнських спартакіад.

Ми з радістю запрошуємо до нас на навчання де ви зможете отримати не тільки гарні знання з тієї чи іншої професії, диплом кваліфікованого робітника та молодшого спеціаліста, а й матимете змогу провести гарно свій час, отримати духовний і фізичний розвиток.

Презентація

Комментариев нет:

Отправить комментарий